Workshop:
Van Human Resource naar Human Bonding

Er is nogal wat veranderd in het werkveld van wat vroeger ‘de personeelsafdeling’ heette. In veel organisaties voelen HR-medewerkers zich in de ‘squeeze’ tussen directie en management en de medewerkers. Het gevoel zowel directie als management als medewerkers te moeten dienen en daarin vertrouwelijkheid te combineren met vertrouwenwekkend zijn is een klus. De workshop Van Human Resource naar Human Bonding gaat over deze verandering in het HR-werkveld. Michiel Soeters van GeenManOverboord.

De rol van HR verschuift

De rol van HR verschuift in veel organisaties naar het bevorderen van duurzame inzetbaarheid, ontwikkelen en behouden van talent. En dat vraagt weer nieuwe competenties en verbindingen met context en content. Juist op die thema’s richt deze workshop zich. Want als je je kunt richten op ‘human bonding’ dan dient dat de belangen van de medewerkers, het management en de directie. Hoe? Daar kom je achter in deze workshop.

We verkennen in deze workshop hoe je tot Human Bonding komt door meer te leren over psychologie, over het begeleiden van rouw in organisaties, over het effect en de noodzaak van conflict en over de behoefte aan zingeving die er op individueel, team en organisatieniveau is. We onderzoeken met jou waar jouw ontwikkelbehoefte en potentieel ligt om van HR-manager/medewerker naar HB-manager/medewerker te groeien.

Wat levert het op

– Inzicht in de kernprincipes van ‘human bonding’;
– Inzicht je persoonlijke relatie met Human Bonding;
– Inzicht in de transformatie van HR naar ‘HB-afdeling’;
– Handvatten voor het toepassen van deze principes in het nu-en-morgen;
– Nieuwe inspiratie om op een diepere laag invulling te geven aan je rol binnen HR.

Doelgroepen

HR-managers, HR-medewerkers, directieleden (met of zonder HR in hun portefeuille)

Maatwerk

De workshop ‘Van Human Resource naar Human Bonding’ kan als losstaande workshop of als onderdeel van een maatwerkprogramma verzorgd worden. Ook de locatiekeuze is aan jou: in-company of op een locatie van jouw keuze.

Praktische informatie

Deze workshop duurt 4 uur, inclusief pauze.
In overleg zijn indeling, duur en verdeling over blokken nader in te vullen.
De prijs in overleg, afhankelijk van het aantal deelnemers en evt. bijkomende (locatie)kosten.
Richtlijn deelnemersgroepen: minimaal 6 tot maximaal 12 deelnemers.

Neem contact op

Wil je je team aanmelden voor deze workshop? Neem dan contact op met Michiel Soeters van GeenManOverboord. Een voorgesprek ter kennismaking maakt deel uit van de procedure. Daarin bespreek je met Michiel de doelstellingen die je met je team wilt behalen, zodat de workshop wordt aangepast aan jullie situatie en problematieken.

Meld je aan voor deze workshop. Neem contact op met GeenManOverboord.

Leiderschap begint bij inspiratie. Ik geef je een baken om je op te richten!

Ontvang regelmatig inspiratie, tips, blogs, links naar video’s en informatie over mijn activiteiten en wat er op de planning staat.