Persoonlijke ontwikkeling
door GeenManOverboord

Persoonlijke ontwikkeling leidt tot persoonlijke groei. In hun rol als ouder, partner, opvoeder of collega lopen mensen wel eens vast. Het valt immers niet altijd mee om alle rollen en taken uit te voeren en ondertussen ook nog op een juiste manier te blijven communiceren met elkaar. Ervaar jij dat je niet helemaal jezelf bent, dat je bordje te vol ligt of raak je wel eens in paniek? Raak je verstrikt in levensthema’s die te groot zijn om in je eentje aan te pakken? Wil je jezelf beter leren kennen en wil je een betere aansluiting bij de mensen om je heen? Zoek je een betere balans tussen werk en privé en wil je meer plezier in je je dagelijks leven ervaren? Michiel Soeters van GeenManOverboord biedt ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Communiceren

Hoe dichter mensen bij elkaar staan, hoe informeler de manier waarop ze met elkaar communiceren. Als alles op rolletjes loopt, zul je in je dagelijks leven waarschijnlijk weinig problemen ervaren. Twijfel slaat meestal pas toe in periodes van tegenslag, verlies, wrijving of als je niet lekker in je vel zit. Dan dreigen er conflicten en ruzies. Of het tegenovergestelde: je slaat dicht en sluit je af. Kortom, je vindt geen ruimte om de problemen met elkaar op te lossen en op een frisse, onbevangen manier met elkaar om te gaan.

Heb je het gevoel dat je grip verliest op je omgeving? Krijg je signalen van de mensen om je heen waardoor je twijfelt aan jezelf of over de wijze waarop je een zinvolle invulling kan geven aan je rol? Loop je vast in je werk of je persoonlijke leven? Neig je naar perfectionisme, depressieve gedachten of verslaving? Wil je voorkomen dat je uitvalt, bijvoorbeeld door een burn-out? Wil je inzicht in jouw eigen functioneren en hoe je de relatie met je omgeving kunt verbeteren? GeenManOverboord kan je helpen.

Zo werkt het: Persoonlijke ontwikkeling
Ontdek ook de themaworkshops en lezingen over persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke groei

Michiel Soeters van GeenManOverboord is een ervaren coach die jou ondersteunt bij jouw persoonlijke groei. Hij gaat samen met jou op zoek naar de knelpunten die je op je pad vindt. Michiel luistert met aandacht naar je verhaal. Naar wie je bent en waar je tegenaan loopt. Michiel is een oordeelvrije gesprekspartner die je meeneemt op jouw persoonlijke ontdekkingstocht. De gesprekken vinden plaats in een neutrale, veilige omgeving, waar je je op je gemak zult voelen.

Tijdens het coachingtraject van GeenManOverboord maak je schoon schip en reken je af met patronen die je verhinderen om goed te functioneren. Door zelfkennis leer je jezelf beter begrijpen en ontwikkel je inzicht in je emoties en in het effect dat je hebt op anderen. Samen houden we de vaart erin; Michiel laat je kennismaken met concrete nieuwe instrumenten die je kunt inzetten om de aansluiting met jezelf en je omgeving te verbeteren. Je krijgt meer lol in de dingen die je doet, zowel thuis als in je werk en functioneert met meer energie.

Neem contact op met Michiel Soeters van GeenManOverboord

Workshops en trainingen

GeenManOverboord organiseert ook lezingen, workshops en weekendretraites over thema’s en onderwerpen die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld over het voorkomen van burn-outs, het groeien door feedback en het omgaan met perfectionisme. Deze worden gegeven op diverse data en locaties. Je kunt je hiervoor online inschrijven.

Klik hier voor het actuele aanbod particuliere workshops en trainingen

“Door Michiel ben ik bevrijd uit de gevangenis van mijn
angst en mijn verlies dat ik jarenlang niet kon verwerken.”

mannelijke coach; 46 jaar