Particuliere workshops
en trainingen

Je kunt bij GeenManOverboord workshops, lezingen en weekendretraites volgen. Dat zijn leerzame bijeenkomsten in een prettige, toegankelijke setting over thema’s waar mensen in het dagelijks leven mee te maken krijgen. Deze workshops en lezingen vinden plaats op diverse locaties. Het zijn open inschrijvingen, dus je kunt je hiervoor rechtstreeks aanmelden.

GeenManOverboord verzorgt ook individuele begeleidingstrajecten voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Weekendretraite:
Leef je leven voorwaarts

Zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021
Of zaterdag 18 en zondag 19 september 2021

Ga mee op reis tijdens twee intensieve en diepgaande dagen waarin je jezelf weer gaat ontmoeten en waarbij anderen de spiegel voor je zijn. Je onderzoekt, in verbinding met de andere deelnemers en met de begeleiders, waar voor jou de uitdagingen naar de toekomst liggen. Wat jij nodig hebt in het hier en nu om je leven voorwaarts te kunnen leven.

GeenManOverboord_perfectionisme

Inspiratieavond:
Afrekenen met perfectionisme

Woensdag 19 mei 2021

Perfectionisme ondermijnt je leven. En dat leidt tot uitstelgedrag, angst niet goed genoeg te doen of te zijn, angst om ‘ontdekt’ te worden, de lat telkens hoger leggen voor jezelf. Het gevolg is dat perfectionistische mensen vaak heel veel energie kwijt zijn zonder resultaat te boeken en dat de leegte die dit oplevert uitnodigt tot verslavend gedrag en depressie. Deze avond wordt wegens succes herhaald!

Inspiratieavond:
Perfecte ouders (…bestaan niet)

Woensdag 21 april 2021

‘Vader worden is een gunst, vader zijn een hele kunst’ stond er vroeger bij mijn opa en oma op een tegeltje dat op de WC hing. Nu ik zelf kinderen heb weet ik dat daar veel waarheid in schuilt. Twijfel jij ook of je het wel goed doet. Ontdek jij ook dat ouderschap een pad van vallen en opstaan is? Wil jij weten of het ook anders kan?

Inspiratieavond:
Burn-out voorkomen, het kan!

Woensdag 23 juni 2021

In Nederland wordt veel leed geleden als gevolg van burn-out (en het minder bekende ‘bore-out’). Veel mensen raken zichzelf nog veel verder kwijt als ze vervolgens maandenlang doelloos thuis komen te zitten. Onnodig, als je weet wat de oorzaken van burn-out zijn, als begrijpt hoe het je in de greep kan krijgen en wat de weg is naar voorkomen ervan.