Leiderschapsontwikkeling

Merk je dat er een rem zit op je functioneren als leider en als mens? Nog harder werken helpt niet. Het wordt tijd om je innerlijke rem te leren kennen en te ‘lichten’.  Jij hebt de keuze het anders te gaan doen! Ik help je af te rekenen met blokkades. Ik zorg voor inzicht in jezelf en help je je focus te hervinden.

Gas geven met de voet op de rem leidt uiteindelijk tot ongelukken. Laat het niet zover komen en bevrijd jezelf van wat je afremt in je rol als directeur, leidinggevende of manager.

Executive coaching

Speciaal voor ondernemers en directeuren die bereid zijn in hun eigen persoonlijke ontwikkeling te investeren.

Vertraag even. Sta even stil bij de dingen waar je voor wegrent. Hoe ben jij een ‘baken’ voor je organisatie? Wat vormt de rem op jouw plezier en levenslust?

‘Wat roept jou? Waarin kom jij het beste tot je recht, word je blij van en kun je je talenten ontplooien?’ Die vraag gaf Michiel me mee naar huis na een van de coachingsessies. Een fijne om mee bezig te zijn. Dat was niet de enige vraag. Hij stelde ook deze: ‘En waar schuurt het? Waarin is het ook elke dag de uitdaging om je roeping te leven?’ Intense vragen die alleen met oprechtheid te beantwoorden zijn. Michiel daagt uit, biedt veiligheid en plezier. Kortom, hij laat je je trossen losgooien. Voor coaching met diepgang en wind in de zeilen.

Ik help je te (her)ontdekken wat je purpose, je doel, je zingeving is. Zodat je opnieuw kunt ankeren en een baken kunt zijn voor jezelf en voor anderen. Zowel thuis als in je team.

Lees meer over Michiel Soeters

Lees meer over het leiderschapsprogramma De rem eraf!

Leiderschapscoaching

Kom uit je comfortzone en gaat met mee op pad om te onderzoeken waar je in het hier en nu tegenaan loopt. Misschien is het je perfectionisme dat leidt tot uitstelgedrag? Of vind je het lastig om te gaan met kritiek of met conflict? Of heb je de neiging alles alleen te willen doen en vind je het lastig hulp te vragen?

Ik begeleid om jou en je organisatie of team naar een succesvollere samenwerking en meer plezier. Het ‘harmoniemodel’ en gebrek aan werkelijk vertrouwen en kwetsbaarheid staan samenwerking in de weg. Al te vaak houden we hier angstvallig aan vast, uit angst voor ongemak en conflict.

Leiderschap is niet aangeboren, iedereen kan een goede leider worden. Leer jezelf beter kennen en bevrijd jezelf van je innerlijke rem.

Word de leider waar iedereen graag voor wil werken!

Beter presteren als leider? Neem contact op

Mag je team beter functioneren? Lees meer over Teamontwikkeling

Workshops en trainingen

Naast persoonlijke begeleiding heeft GeenManOverboord ook een uitgebreid aanbod in workshops en trainingen. Dat zijn bijeenkomsten voor jou en je teamleden waarin je veel meer te weten komt over specifieke thema’s die van invloed zijn op het functioneren van jou en je organisatie. Bijvoorbeeld over het voorkomen dat mensen in je organisatie uitvallen, over het succesvol implementeren van organisatieveranderingen en de gevolgen hiervan voor HR-coaches. Deze workshops en trainingen worden steeds speciaal samengesteld en afgestemd op jouw situatie.

“Bij Michiel heb ik in vier maanden een enorme persoonlijke groei doorgemaakt
en stappen genomen die ik eerder nooit zou zetten”

leidinggevende in de zorg

Leiderschap begint bij inspiratie. Ik geef je een baken om je op te richten!

Ontvang regelmatig inspiratie, tips, blogs, links naar video’s en informatie over mijn activiteiten en wat er op de planning staat.