Leiderschapsontwikkeling
door GeenManOverboord

Leiderschapsontwikkeling door GeenManOverboord haalt de rem eraf. Merk je dat er een rem zit op je functioneren als leider en als mens? Helpt het je niet om nog harder te werken en jezelf aan te passen aan de wensen van anderen? Dan wordt het tijd om je innerlijke rem te leren kennen en te ‘lichten’.  Jij hebt de keuze het anders te gaan doen! GeenManOverboord helpt jou je onbewuste rem te vinden en af te rekenen met blokkades. Door inzicht in jezelf hervind je je focus. Gas geven met de voet op de rem leidt uiteindelijk tot burn-out of bore-out. Laat het niet zover komen en bevrijd jezelf van wat je afremt in je rol als directeur, leidinggevende of manager.

Executive coaching

Executive coaching door GeenManOverboord is speciaal bedoeld voor ondernemers en directeuren die verder willen komen en willen leren vertrouwen op hun eigen visie om zo de leider te worden die ze het liefst willen zijn. Immers, terwijl jouw management, medewerkers en stakeholders daadkracht van je verwachten, twijfel jij ook wel eens over hoe je de dingen moet aanpakken. Dat is normaal misschien, maar wie helpt jou?

Aan de top is het vaak eenzaam, omdat er maar weinigen zijn met wie je onbevangen kunt bespreken waar je tegenaan loopt en hoe je nieuwe energie kan putten uit alles wat je doet. Zelfs thuis krijg je signalen waaruit blijkt dat je niet lekker in je vel zit, waardoor het soms moeilijk is om begrip te krijgen en te geven. En dat terwijl je niets liever zou willen dan conflictvrij te communiceren. Met wie kun je je vaarplan toetsen, zonder dat je verwarring zaait bij je organisatie, stakeholders of je partner? Bij wie voel je de rust om na te denken over je rol, je toekomst?

Executive coach Michiel Soeters van GeenManOverboord is jouw oordeelvrije klankbord. Door te bespreken waar je tegenaan loopt, leer jij jezelf beter kennen. Samen vinden we je purpose, je doel, je zingeving. Je ontdekt welke handvatten je nodig hebt om een betere leider te worden. Om boven je huidige niveau uit te stijgen. Om je beter met anderen te verbinden en zonder rem op je functioneren te voelen. Zowel thuis als met je team.

Lees meer over executive coach Michiel Soeters

Lees meer over het leiderschapsprogramma De rem eraf!

Leiderschapscoaching

Door leiderschapscoaching laat GeenManOverboord managers en leidinggevenden beter presteren. Michiel Soeters haalt je uit je comfortzone en gaat met je op pad om te onderzoeken waar je in het hier en nu tegenaan loopt. Misschien is het je perfectionisme dat leidt tot uitstelgedrag? Of vind je het lastig om te gaan met kritiek of met conflict of misschien juist met succes?

Leiderschap is niet aangeboren, iedereen kan een goede leider worden. Michiel Soeters helpt je door middel van persoonlijke begeleiding om jou en je organisatie te sturen richting een succesvollere samenwerking en meer plezier. Door focus op thema’s die de samenwerking in de weg staan, raak je beter opgewassen tegen je taak en ervaar je een betere aansluiting bij je collega’s en teamleden. Je krijgt je persoonlijke doelen en ambities boven water en krijgt meer inzicht in jezelf. Daardoor communiceer je effectiever, ga je beter om met conflict en tegenslag en ervaar je meer verbinding met jezelf en met anderen. Dit leidt tot meer plezier en succes in je leiderschap.

Beter presteren als leider? Neem contact op
Zo werkt het: Coaching voor bedrijven
GeenManOverboord ontwikkelt ook je team. Lees meer over Teamontwikkeling

Workshops en trainingen

Naast persoonlijke begeleiding heeft GeenManOverboord ook een uitgebreid aanbod in workshops en trainingen. Dat zijn bijeenkomsten voor jou en je teamleden waarin je veel meer te weten komt over specifieke thema’s die van invloed zijn op het functioneren van jou en je organisatie. Bijvoorbeeld over het voorkomen dat mensen in je organisatie uitvallen, over het succesvol implementeren van organisatieveranderingen en de gevolgen hiervan voor HR-coaches. Deze workshops en trainingen worden steeds speciaal samengesteld en afgestemd op jouw situatie.

Klik hier voor het actuele aanbod zakelijke workshops en trainingen

“Bij Michiel heb ik in vier maanden een enorme persoonlijke groei doorgemaakt
en stappen genomen die ik eerder nooit zou zetten”

leidinggevende in de zorg