Zakelijke workshops
en trainingen

Michiel Soeters van GeenManOverboord geeft workshops en trainingen over thema’s rondom leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling. Dat zijn interactieve bijeenkomsten over specifieke thema’s die van invloed zijn op het functioneren van mensen in organisaties. Elke training en workshop wordt speciaal samengesteld en afgestemd op jouw organisatie, business-unit, afdeling en team. Zo steken we goed voorbereid van wal.

Speciale workshops en trainingen

Elk van de workshops en trainingen op deze pagina worden speciaal afgestemd op jouw organisatie. Maar spelen er bij jou en je team specifieke thema’s waarover je graag meer te weten wilt komen? Overleg ook dán eens met Michiel Soeters van GeenManOverboord over workshops en trainingen rondom onderwerpen die voor jouw organisatie relevant zijn.

Vraag GeenManOverboord naar workshops en trainingen rondom specifieke thema’s

Er is geen beter groeimiddel voor persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling of team-performance dan feedback. Maar hoe boor je die potentie aan? Hoe geef je goede feedback? En hoe neem je feedback aan?

Merk jij ook dat de communicatie stokt zodra je in een verhitte discussie terecht komt? Dat je mening verdedigen je geen stap verder brengt? Jij wil toch gewoon begrepen worden als je een ander iets vertelt of uitlegt? Geloof maar: dat geldt voor de ander ook!

Veel organisaties zijn continu in beweging. Het vormt een enorme uitdaging om mensen niet ‘onderweg te verliezen’. Want uitgecheckte medewerkers geven niet alles wat ze in zich hebben. En dat is niet goed voor je klanten, je organisatie en niet voor de verandering die je tenslotte doorvoert om je organisatie succesvoller te maken.

GeenManOverboord_perfectionisme

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt zeker voor burn-out en de (wat minder bekende vorm) bore-out. Helaas moet er in Nederland veel ‘genezen’ worden als het gaat om burn-out. In de workshop Burn-out voorkomen gaat Michiel Soeters dieper in op de oorzaken en de oplossingen van een burn-out of een bore-out.

Menig leider verzucht wel eens: ‘Waarom ze snappen ze het niet, waarom begrijpen ze mij niet?’. Of misschien herken je jezelf in de volgende frustratie: ‘mijn deur staat altijd open, waarom hoorde ik dit niet?’.

Er is nogal wat veranderd in het werkveld van wat vroeger ‘de personeelsafdeling’ heette. In veel organisaties voelen HR-medewerkers zich in de ‘squeeze’ tussen directie en management en de medewerkers.