GeenManOverboord_perfectionisme

Zo werkt het:
Coaching voor bedrijven

GeenManOverboord kent diverse vormen van coaching voor bedrijven, zowel individueel als in teamverband. Coach Michiel Soeters koppelt zijn kennis vanuit opleiding en scholing aan zijn praktijkervaringen als leidinggevende en directeur van diverse organisaties. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op deze pagina. Deze is geheel gewijd aan coaching voor bedrijven.

Individuele executive coaching en leiderschapscoaching

Executive coaching en leiderschapscoaching door GeenManOverboord is bestemd voor ondernemers, directeuren, managers en teamleiders die hun vermogen tot succesvol en effectief leiderschap willen ontwikkelen. Michiel Soeters van GeenManOverboord is jouw oordeelvrije klankbord met wie je veilig en constructief kunt bespreken waar je tegenaan loopt bij het succesvol uitvoeren van je taak. Niet gehinderd door drempels is elk onderwerp, zowel privé als zakelijk, bespreekbaar. Samen ontdekken we je doel, je purpose en wat dat betekent voor het effect op jouw rol als leider en voor jouw balans tussen werk en privéleven. Michiel gaat niet enkel de diepte in; hij reikt je praktische handvatten aan die je nodig hebt om een betere leider te worden en je gelukkig te voelen als mens.

Individuele afspraken

De basis van executive coaching en leiderschapscoaching door GeenManOverboord is een aantal individuele afspraken. Deze vinden plaats in de informele, comfortabele coachingruimte in Vlijmen (bij ’s-Hertogenbosch). Daar vind je de rust die nodig is voor constructieve gesprekken. Het aantal afspraken is in overleg.

Kennismaking

De start van elk individueel coachingtraject is een kennismaking waarin we verkennend aan de slag gaan. In dit eerste gesprek maak je meteen kennis met de werkwijze van Michiel en ervaar je of die je past. Met Michiel bespreek je waar je tegenaan loopt en welke doelen je graag voor jezelf zou willen behalen. Dat vormt de kompasnaald voor de coachinggesprekken die volgen.

Neem contact op met Michiel Soeters en maak een kennismakingsafspraak

Teamontwikkeling

Teamontwikkeling door GeenManOverboord leidt tot groei van je team als geheel en tot ontplooiing van de individuele teamleden. Het doel is om je organisatie of bedrijf in staat te stellen om efficiënt en effectief om te gaan met de werkzaamheden van alledag en om de veranderingsprocessen soepel te laten verlopen. Daarbij rekening houdend met de cultuur binnen jouw organisatie en de capaciteiten en eigenschappen van de mensen die deel uitmaken van jouw team. De ambities van jouw organisatie of bedrijf vormen daarbij het uitgangspunt. Michiel Soeters bespreekt uiteenlopende factoren, uitdagingen en knelpunten die in jouw team een rol spelen. Om jouw mensen goed met elkaar te laten functioneren, is het bovendien belangrijk om de juiste handvatten aangereikt te krijgen. Daarom is de begeleiding door GeenManOverboord een mooie mix van theorie en praktijk.

Teambijeenkomsten

De basis van de teamcoaching door GeenManOverboord is een aantal bijeenkomsten. Deze vinden plaats in een geschikte ruimte naar keuze, bij voorkeur op een neutrale, externe locatie. Niet gehinderd door de hectiek van de eigen werkplek vinden jij en je team de rust en concentratie die de veiligheid en openheid bevordert. Het aantal bijeenkomsten is in overleg.

Kennismaking

De start van het teamcoachingtraject is een intake. Deze maakt deel uit van de procedure. Met Michiel bespreek je waar jij en jouw team tegenaan lopen en welke ambities je graag met jouw mensen zou willen bereiken. Tijdens deze kennismaking bepalen we samen de best geschikte vorm van het traject en maken we een inschatting van het aantal afspraken dat hier voor nodig is.

Neem contact op met Michiel Soeters voor een intake en kennismaking

Workshops en trainingen

GeenManOverboord heeft diverse mogelijkheden voor teamontwikkeling. Naast teamcoaching is er ook een uitgebreid aanbod in workshops en trainingen. Dat zijn masterclasses over specifieke thema’s die van invloed zijn op je team en individuele medewerkers. Bijvoorbeeld over het geven en ontvangen van feedback, het succesvol voeren van dialogen en discussies en over de psychologie van samenwerking. Deze workshops en trainingen worden steeds speciaal samengesteld en afgestemd op jouw organisatie, businessunit, afdeling en team.

Leiderschap begint bij inspiratie. Ik geef je een baken om je op te richten!

Ontvang regelmatig inspiratie, tips, blogs, links naar video’s en informatie over mijn activiteiten en wat er op de planning staat.