Zo werkt het:
Persoonlijke ontwikkeling

Hoe functioneer je als ouder, partner, opvoeder of collega? Loop jij als mens ook tegen schijnbaar onoplosbare problemen aan die jouw geluk in de weg staan? Heb je het gevoel dat je een steuntje in de rug kan gebruiken? Michiel Soeters van GeenManOverboord is de veilige oordeelvrije gesprekspartner die jou helpt bij jouw persoonlijke ontwikkelingen. Op deze pagina lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling door GeenManOverboord bestaat uit een aantal gesprekken. Over jou, je gedachten, je knelpunten en de patronen in je leven die jou verhinderen om goed te functioneren. Maar bovenal: over wat jij nodig hebt om je gelukkig te voelen. Je ontdekt wat je verhindert om het leven te leiden dat je het liefst zou willen. Michiel Soeters luistert aandachtig en oordeelvrij en zoekt met jou naar oplossingen die ervoor kunnen zorgen dat je je prettig voelt in je rol als mens, zowel in je werk als privé.

Individuele afspraken

Het traject voor persoonlijke ontwikkeling door Michiel Soeters van GeenManOverboord bestaat uit een aantal individuele afspraken. Deze vinden plaats in de informele, comfortabele coachingruimte in Vlijmen (bij ’s-Hertogenbosch). Daar vind je de rust die nodig is om je verhaal te kunnen doen en om met elkaar te zoeken naar oorzaken en oplossingen. Je zult ontdekken dat Michiel niet alleen de diepte ingaat. Hij geeft je ook praktische handvatten om beter te kunnen omgaan met jouw leven van alledag.

Kennismaking

De start van elk individueel coachingtraject is een kennismaking waarin we verkennend aan de slag gaan. In dit eerste gesprek maak je meteen kennis met de werkwijze van Michiel en ervaar je of die je past. Met Michiel bespreek je waar je tegenaan loopt en welke doelen je graag voor jezelf zou willen behalen. Dat vormt de kompasnaald voor de coachinggesprekken die volgen.

Neem contact op met Michiel Soeters voor een kennismaking

Workshops en lezingen

GeenManOverboord organiseert ook lezingen, workshops en weekendretraites over thema’s en onderwerpen die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld over het voorkomen van burn-outs, het groeien door feedback en het omgaan met perfectionisme. Deze worden gegeven op diverse data en locaties. Je kunt je hiervoor online inschrijven.

Leiderschap begint bij inspiratie. Ik geef je een baken om je op te richten!

Ontvang regelmatig inspiratie, tips, blogs, links naar video’s en informatie over mijn activiteiten en wat er op de planning staat.