Leiderschapsontwikkeling
door GeenManOverboord

Leiderschapsontwikkeling door GeenManOverboord geeft je grip op jouw leiderschap. Worstel je met de manier waarop je jouw visie en ideeën verder kunt ontwikkelen? Dat is niet zo vreemd, want er wordt waarschijnlijk veel van jou gevraagd. Je collega’s en managementteam verwachten van jou immers de daadkracht waar zij zich aan kunnen optrekken. Dat brengt jouw positie nu eenmaal met zich mee. Twijfel niet langer. GeenManOverboord helpt jou je weg te vinden en af te rekenen met blokkades. Door inzicht in jezelf voorkom je een burn-out en kom je beter uit de verf als directeur, manager en teamleider.

Executive coaching

Executive coaching door GeenManOverboord is speciaal bedoeld voor ondernemers en directeuren die verder willen komen. Die het gevoel hebben een betere leider te kunnen worden en willen leren vertrouwen op hun eigen visie. Maar aan de top is het vaak eenzaam. Terwijl jouw management, medewerkers en stakeholders daadkracht van je verwachten, twijfel jij ook wel eens over hoe je de dingen moet aanpakken. Dat is normaal misschien, maar wie helpt jou? Met wie kun je je vaarplan toetsen, zonder twijfel te zaaien bij je organisatie en stakeholders?

Executive coach Michiel Soeters van GeenManOverboord is jouw oordeelvrije klankbord. Door te bespreken waar je tegenaan loopt, leer jij jezelf beter te leren kennen en vind je jouw handvatten om een betere leider te worden. Om boven je huidige niveau uit te stijgen. Om sterker in je schoenen te staan en met open vizier te communiceren met je team, relaties en achterban.

Lees meer over executive coach Michiel Soeters

Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching door GeenManOverboord laat managers en leidinggevenden beter presteren. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je dat nu niet altijd lukt. Misschien is het je perfectionisme dat leidt tot uitstelgedrag. Of je vindt hindernissen op je pad die je graag de baas wilt blijven.

Een goede leider word je niet vanzelf. Leiderschapscoach Michiel Soeters helpt je door middel van persoonlijke begeleiding om jou en je organisatie te sturen richting een succesvolle toekomst. Via open gesprekken raak je beter opgewassen tegen je taak en ervaar je een betere aansluiting bij je collega’s en teamleden. Bovendien krijg je inzicht in jezelf en ontdek je hoe je effectiever communiceert met je collega’s en team.

Beter presteren als leider? Neem contact op

Zo werkt het: Coaching voor bedrijven

GeenManOverboord ontwikkelt ook je team. Lees meer over Teamontwikkeling

Trainingen en workshops

Naast persoonlijke begeleiding heeft GeenManOverboord ook een uitgebreid aanbod in trainingen en workshops. Dat zijn bijeenkomsten voor jou en je teamleden waarin je veel meer te weten komt over specifieke thema’s die van invloed zijn op het functioneren van jou en je organisatie. Bijvoorbeeld over het voorkomen van burn-outs, over het succesvol implementeren van organisatieveranderingen en de gevolgen hiervan voor HR-coaches. Deze trainingen en workshops worden steeds speciaal samengesteld en afgestemd op jouw situatie.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief